View Single Post
Staro 24.06.2014., 09:41   #1095
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
ove musli, voćke i te sitnice.. od toga sigurno nećeš rasti.
Voće i musli sa mlijekom nakon treninga? Whey+dekstroza, i kasnije riža + meso(piletina,puretina,tuna,whatever) i salata neka. Izbjegavaj masnu hranu nakon treninga.

Jedi kvalitetno 2h prije treninga, i oko sat vremena nakon, s time da 20min prije samog treninga ne bi bilo loše pojesti bananu. Bilo bi ti dobro uzimati whey i dekstrozu 15min nakon gym-a..

Ove šečeraste musle ako pokušavaš skinuti škembicu zamijeni svakako sa zobenim pahuljicama, i ja bi umjesto mlijeka udarao sa vodom, ali bi dodao još malo wheya ujutro, jer su ti ujutro potrebni brzi proteini. Ali dobro, otom potom. Mlijeko ti je nepotrebno u prehrani, apsolutno nepotrebna namirnica. Ako ga voliš tj. ako ti ne smeta laktoza, slobodno ga pij, meni je to bacanje love, radije ulupam u još mesa ili jaja. Ubaci prije spavanja posni sir sa malo lanenog ulja, kako bi tijelo imalo što skladištiti i preko noći, posni sir je bogat kazeinom, sporim proteinom koji ti je potreban tokom sna, a ako dodaš i malo omege u posni, produžuje se ta razgradnja dodatno.

Ubaci jaja u prehranu, nećeš naći bolju namirnicu.

Što se tiče škembe, najviše ćeš skinuti brzim hodanjem, a da ne pati mišićna masa. Dakle 3-4x tjedno po 45min brzog hodanja. I prehranom, naravno. Ja na tvom mjestu se ne bi zamarao kalorijama, početnik si, i radije pazi kada jedeš i što jedeš, i sigurno će rezultat biti dobar. Vodu piti cijeli dan.

Na treninzima postepeno povećavaj opterećenje.
Teško je to sve zapravo staviti u jedan post, trebat će ti vremena da dobiješ rutinu i da shvatiš zašto i kada se što treba uzeti. Kasnije to postane prirodno, i o prehrani praktički i ne brineš jer ti sve sjedne na svoje mjesto.

Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 24.06.2014. u 09:53.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote