View Single Post
Staro 24.06.2014., 08:55   #3448
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Tjedan dana nakon potpisivanja ugovora iz t-kome doznajem kako se ovi u bnetu još uvijek nisu udostojali čak niti podnijeti zahtjev za prijenos broja! Aljkavost maksimalna! Čekanje ne bi bilo toliko strašno da bnet nešto radi, no očito ne radi ništa. Tako da zaista ne mogu kriviti starog operatera tj. t-komu.

I ne samo da bnet ništa ne radi, nego su lijepo produžili rok sa početnih 10 radnih dana na 3 tjedna! Očito im se ne žuri.

A službena osoba u bnetu priznala mi je kako su mi na prodajnom mjestu dali KRIVU informaciju. Konkretno, mogli su mi internet ipak dati odmah (tv već imam) a tel. naknadno, i zatim to objediniti u 3d paket bez gubljenja ikakvih pogodnosti.

No više mi ne žele dati prvo internet a zatim ostalo, ne znam zašto. Čak se nisu ni ispričali zbog netočnih informacija. Umjesto toga, produžili se sve na 3 tjedna i nek se slikam.

Bezveze.
Ja bi fino to sve sročio u jedan mail i poslao HAKOMu, naravno samo ako se radi o nekom prekršaju pošto nisam baš od početka pročitao o ćemu se radi.
Thermaltake je offline   Reply With Quote