Citiraj:
Autor Flood
Koji pad u igri 2. pol,nevjerovatno.Mehiko zasluženo.
|
A nije bas da nismo kvalificirani za ovakve "padove koncentracije" kako igraci strucno to objasnjavaju. Bilo je i protiv Kameruna ocito samo srecom Kamerunzhani su itakako kvalificirani za promasaje unutar 10m i svaki Kamerunzhanac je velicina za sebe. Hvala im.
Kak i mi imamo xvid replay tudih igri tak je zgleda da je mex odlicno odradio telenovele i snimio repku. Nazalost. MeXeri su jednostavno bolji glumci u telenovelama i s tim se treba pomiriti. Najbolja scena je kad Jelavic Marquesu kaze "Picko" a ovaj od izoblicenog smjeska sto ga sudac voli se uozbilji i kaze nesto tipa "Znj Putta"
Nazalost kad ni samba Olic nije zabio u "ranoj fazi", a ni Rebica nisu uveli dok nije bilo prekasno da opali koju topovsku (moje nade za dva gola) mi smo jos jednom u zadnja tri svjetska bili ti koji su morali pritiskati los rezultat 0:0 u zadnjem kolu, dok su mexeri sam cekali da se nasa bura stisha. Nekako mislim da bi i Njemci u istoj situaciji protiv recimo SAD pukli, cak ni Gana ne moze drzati napadacki tempo svih 90 min. No Njemci su pokriveniji, sudci ih vole a imaju i daleko bolji izvozni marketing tak da su njima treca kola samo za rekreaciju.
Nego jel stvarno bilo tko koji prati ta prvenstva i sponzore ocekivao da bi onaj Shimur Nishi mogao suditi bolje, Brazilci domacini, glavni pokrovitelj Sony i jos obje reprezentacije napadacki orijentirane no u grcu i ne znaju realizirat zgoditak. Nije da su tako dobra sudenja od jucer nego od 2002.
Po meni je jedina meksicka kvalteta sto imaju bolje telenovele. Nesto sto nama uopce ne treba no imak uvozimo, khm, to smece od njih. Nije ni cudo da onda ovako neprirodno igramo i damo se rastezat i navlacit.
Katastrofa je sto je zamor materijala uslijed prevelikog pritiska rezultirao totalnim demoliranjem, te uz euforicni efekt ispada kako su totalno nerealizrani ziherasi Meksikanci odjednom postali nekakva ozbiljna momcad, a mi prosli gore nego Kamerun u tih 10min. Steta sto prije tekme Ochoa nije pao na dopingu jer lik metabolicki sintetizira neke opojne supstance (gmo grasshopper) ili je na nelicenciranim kineskim steroidima jos uvijek nepoznatim siroj javnosti.
Zalbe na igracku postavu trebamo trijezno usmjeriti prema privatnim spekulantima koji sastavljaju hr repku prema vlastitim interesima. Tak da kakva je jos je dobra. I na sve to postave bianco trenera koji ce pokriti i kompromisno zadovoljiti sve lobisticke interese. Ocita su pravila tog "modernog nogometa". No onda ne vidim cemu se previse zivcirati dok Karlovaco, Ozujsko, Generali & Co. daju vjerodostojnost tim istim spekulantima, a pravi talenti ionako ne mogu izrasti ni igracki sazrijeti dok ne nadju svog sugar daddya unutar tih spekulanskih sfera
osmina finala BRA-CHI 2:2 (pen 6:7) ipak Chile ima Agassija za trenera

, i NED-MEX 3:1