View Single Post
Staro 24.06.2014., 01:50   #3294
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Koga imaš kao kandidate onda? Opet neki mali iz Tunguzije čiji je stari po prabakinoj strani imao nekog tko je jednom rekao kroejša i sad ga Šuker ganja da si dođe u Petrinjsku po putovnicu?

Ako nećeš uzet domaći kadar, pratit ga i usavršavati, što ćeš drugo?
Dečki imaju potencijala, ali trunu u tim klubovima jer nisu Dinamo i Hajduk. Lansiranje u A reprezentaciju im samo može biti poticaj i ja sam 100% siguran da bi ginuli na terenu do zadnje minute. Reprezentacija se gradi godinama, a ne samo uzet ekipu koja igra u najjačim klubovima, promiješati i baciti na teren. Evo dečki, loptajte se.
Ček,ti znaš situaciju od Benka da nemože ući u prvu postavu kineskog Daliana...i sad bi ti njega uzeo umjesto koga točno? Drugog strijelca Bundeslige?

Rekoh davno,sva sreća da ljudi sa foruma nemogu ni prismrditi nogometnom poslu jer bi bili u klasi Farskih Otoka.

Ginuo bi i ja na terenu za Hrvatsku,ali ima jedan problem...loš sam u nogaču,isto ko i svi tvoji nabrojani. Da vrijede nekaj...igrali bi negdje. Ovako je većina osuđena na 2. ligu njemačke(a i tamo se ne prolazi lako,pitaj samo Tomasova) i daleki istok.... U NAJBOLJEM SLUČAJU.
trouble je offline