Citiraj:
Autor QuidZz
Ovako kao da imamo igrace manje na terenu.
|
rezime cijele vecerasnje predstave. pojma nemam, ovi nasi su stajali od negdje ~65-e minute, ko' da su rekli "e sada malo necemo uopce vise trcati niti se truditi, pretvaramo se u balvane!"

.
skroz, posljednjih skoro pola sata nama kao da su trebala 3 dodatna igraca da uspijemo prvo - meksiku prekidati napade koji su isli ko' iz one stvari, drugo - neki k konkretniji napraviti u napadu. mislim, ja kad sam vidio one lopte iz tri PM kako se nabacuju na nekih 30 metara od njihovog gola, jebote, ko' da gledam dinamo. nije ih bilo puno, ali jadno izgleda, to nije igra.
i pojma nemam, nismo mi zasluzili proci, ali nije niti brazil

. meksiko je IMHO jedina MOMCAD koja je pokazala volju, koja je pokazala uigranost, znanje, imaju podrsku navijaca...... uz nizozemsku navijam za njih bas, steta sto ce sada bas te dvije momcadi ici jedna na drugu.
a veceras osobno moram pohvaliti corluku koji mi inace unazad par godina je rupa na svirali u toj obrani. kud nam je obrana inace polunikakva do nikakva, tu me uvijek strah corluke. ali veceras mi je odigrao uz perisica - najbolje. najbolje u smislu na nekom nivou, mandjo - nigdje. olic - nigdje. modric - nigdje. nikica, kakav jebeni nikica u tri PM..... pranjic je bio pogubljen u tekmi, ali ga je barem donekle bilo! raketa isto pogubljen i izgubljen, pa je finu asistenciju napravio. rebic dobar koliko je malo igrao

srna...... standardno ne znam, ne toliko los da ga hladna srca mozes odjebati, ali valjda ima netko da ga zamjeni.
rekapitulacija - pod mus zamjeniti barem 3-4 standardna igraca u toj prokletoj reprezentaciji. i dobro,
dobro ih posloziti na njihove pozicije koje znaju odigrati. da li je kovac covjek za to - ne znam. da covjek ima obraza i postenja, vjerujem da ima, ali znanja, to ne znam.