Citiraj:
Autor Drug Brko
Mesiko je trebao biti prvi u grupi. Bili su bolji od svih u grupi. Ovako idu Nizozemcima na noge, nažalost. A najviše su pokazali od nogometa u našoj grupi.
|
Ne bih rekao nažalost. Mislim da će ih Meksiko dobiti. Nizozemci izvrsno igraju s par ekstra igrača, ali imaju 3-4 mlađa i neiskusnija igrača u prvih 11, i već smo vidjeli da im obrana i nije nešto.
Mekisko je stvarno najviše pokazao u našoj grupi što se momčadi tiče, i ovaj naš va banque gol je jedini koj isu primili na truniru. Uigrani, su, pucaju od snage, brzi, ne gube raspored i igraju vrlo disciplinirano i svi dobro znaju što trebaju raditi.
Brazil je dobio dvije tekme na Neymarovu individualnu kvalitetu. Bez njega su znatno lošiji. Ne volim ga, ali igra sve bolje i vuče Brazil naprijed. Scoalri mu je dao potpunu slobodu u igri, igra gdje hoće i šta hoće, i to za sad funkcionira.
Hrvatska je jednostavno slabija momčad od Meksika i ovo je realnost. Ja još uvijek mislim da je Kovač griješio što je igrao bez klasičnog defanzivca s Modrićem, a da se Raketu gurne naprijed. No, sumnjam da bi to nešto promijenilo u ovoj tekmi.
Za budućnost... Pletikosa, Srna, Pranjić, Olić, Jelavić, Vukojević... Hvala i zbogom.