Pitanjce za iskusnije...
Trenutno sam u inozemstvu na skolovanju, zivim u hotelu koji ima mali gym koji ukljucuje: traku za trcanje, orbitrek, bicikl, kombiniranu spravu (lat masina, bench, ekstenzije za noge), set bucica do 2x20kg, podesiva klupica, pilates lopte...
Do prije skolovanja sam vozio dosta MTB, pa je sve bilo fit, ali unazad 2 mjeseca sam se udebljo i skocila malo skemba koju treba skinut...

Cilj: skinut skembu i povecat misicnu masu.
Uglavnom skolovanje mi se sastoji od sjedenja 8h, a u ovom gymu sam svaki dan po 1-1,5h. Trening zapocnem laganim trcanjem na traci ili hodanjem na usponu, pa odradim odredjene grupe misica sa velikim tezinama kako koji dan, pa zavrsim sa ili hodanjem ili biciklom 15min. Dosta radim bodyweight vjezbe, mountain climberse, dips, plank, valjda 20 vrsta sklekova, pull-up, chin-up, tucked lever hold, inverted hold, itd, makar iskoristim i svakodnevno bucice...
- Prehrana mi se sastoji od ranog dorucka u 7h, najcesce musli, zitarice sa vanilija jogurtom, tu i tamo mali sendvic, mozda koje jabuke ili lubenice. Za rucak pojedem nesto sitno voca, eventualno kad je nekakva piletina u pitanju, onda se posteno najedem piletine sa rizom i nekakvom salatom. Kad se vratim u hotel, napravim si nekakvu salatu od tune sa povrcem (bez zacina). Trening u 8h navecer i tu i tamo poslije treninga nesto sitno voca ili musli sa mlijekom.
Dnevno popijem i do 1l mlijeka, ostalo najvise obicnu vodu.
E sad mozda ima tko kakve preporuke i savjete, jer u 3 tjedna ovakvog rezima ne vidim pomaka nikakvog...