23.06.2014., 13:40
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor Guls
Evo update, vratio mi se Zopo sa reklamacije nakon što me carina okinula za novi PDV.
Na reklamaciji su popravili NIŠTA od navedenog:
1) Home button LED doesn’t work most of the time, sometimes it won’t even react on touch
2) Ghost touching is happening from the beginning of usage, flashed latest firmware but it didn’t help. When I type A phone writes AAA, or when I touch to scroll something on menu or browser, he scrolls way more than I intended to. It is just killing my daily work on the phone, it makes it unusable. Touch is waaay too sensitive.
3) 3G is working very bad or even not working, no matter how I change my SIM cards from slot 1 or slot 2, it is only operable when I have only one SIM card in the phone.
4) Phone sometimes won’t charge. I tried several chargers including factory charger, sometimes it just won’t charge. It says that phone is charging, but few hours after when I disconnect phone from charger, battery is still empty.
Kada sam pitao zašto nisu ništa napravili na telefonu, a poslali ga kao popravljenog, rekli su da im pošaljem telefon OPET da vide u čemu je problem.
OPET.
Uglavnom, postoji li neki "organ" koji mi može pomoći (npr paypal) pošto još uvijek imam važeću garanciju na uređaj? Jer ovo je čisto navlačenje za nos. Psovao bi od muke ali eto pravila su pravila. Uglavnom kinezi su smeće, odron, gnoj, dno dna. Nikad više. Tisuću kuna više za sličan mob u Hr je ništa naspram ovih troškova i vremena i živaca koje su mi uzeli prokleti kinezi. A i naša prokleta carina.
|
paypal ti nemre pomoći jer je istekao rok. moraš pokrenuti postupak reklamacije odnosno chargeback u banci gdje ti je izdana kartica koja je vezana za papyal račun.
|
|
|