View Single Post
Staro 23.06.2014., 10:01   #3988
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor radoznalko Pregled postova
bog ljudi..doslo vrijeme da promijenim mobitel (sada imam samsung wave 2) pa gledam neke mobitele sa boljim kamerama i vidio sam da sada nude povoljno nokiu 808 pureview u vipa..znam da je prastar mobitel vec al ono sto me zanima je prvenstveno kamera i surfanje te pozivi - ostalo mi nista ne treba (aplikacije igre i ostale djindje)..
molim savjet da mi netko kaze kakav je symbian belle za surfanje - iskustvo..te dal bi mi bio promasaj uzet ovaj "stari" mobitel koji ima najbolju kameru koja me privlaci (s obzirom da operativni sistem - symbian se gasi koliko vidim - mada me boli briga i za to ako ce mi raditi kako treba)..hvala
Instalirao operu na symbian, sasvim uredno browsing iskustvo. Bilo je par stranica koje su užasno radile, uključujući i njuskalo, no njuskalo je sa novom mobile verzijom u redu prikazan na ekranu.

A slikanje je brutalno sa tim uređajem.

No imaj na umu da je to stvarno zastarjeli OS bez supporta, ni od strane developera ni od strane Nokie.

No opet s druge strane, baterija je odlična, kamera je odlična, ekran je iznenađujuće dobar za tu rezoluciju, mobitel radi ko zmaj, imaš i custom firmwarea ako želiš još više poboljšati kameru...uglavnom, ima prostora za igranje.