View Single Post
Staro 23.06.2014., 09:28   #923
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
No ipak će i Renault i Ferrari imati terabajte i terabajte jedne lijepe stvari koja se zove "race data". Honda toga nema jer nema još ni kilometra odvezenog u bolidu.

E sad, jesu što uspjeli ukrast od Mercedesa iz McLarena ili će imat sweetspot odma na početku sezone, to nitko ne može znati.
Ja osobno ne očekujem previše...možda i naprave fenomenalan motor (koji će onda prvo trebati istestirati da se uvjere u pouzdanost dok druge momčadi imaju na tisuće odvoženih kilometara), ali ima jedan drugi problem, a to je Mclaren.

Budući da već godinama ne uspijevaju naći dovoljan downforce na stražnjoj osovini (i ovaj bolid je takav) mislim da neće ići na evoluciju sadašnjeg bolida (jer je smeće) tako da bi mogli opet krenuti ispočetka sa razvojem jer nikako da naprave dobru platformu što opet može rezultirati velikim FAILOM (Mercedes npr. ima odličnu šasiju i provjeren paket koji će samo evoluirati).

Tko misli da serem bezveze neka samo pogleda gdje se sada nalazi Mclaren sa odličnim Mercedesovim motorom...Williams i Force India ih šamaraju što je za momčad sa takvim resursima sramotno.

I na kraju smatram da sa trenutnom vozačkom postavom moraju napraviti bolid koji će dominirati da ova dva jazavca uspiju ostvariti neki normalan rezultat.

Rino je offline   Reply With Quote