View Single Post
Staro 22.06.2014., 21:32   #9240
Janer Nevis
Registered User

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
znaci da narucim 100 mobitela kod njih za 10 k dolara i dodje do carinjenja oni bi ladno platili 2.5 k dolara pdv-a? mislim, ako stvar radi onda vrhunski, samo mi je cudno jer im ne vidim racunicu
To pitanje uputi na adresu to2c ili coolicoola.

Ja sam vidio da se tu govori o toj usluzi a pošto sam je ja iskoristio, naveo sam svoje iskustvo. I ništa drugo ne tvrdim. Da li sam imao sreće što su mi uplatili ili je to sasvim normalno (a trebalo bi biti , pošto se to dodatno plaća), ja ne znam. Uostalom, ako se to dodatno naplaćuje i oni to neispoštuju, to je dostatna osnova za otvaranje PayPal casea i Paypal dosuđuje u korist kupca bez ikakvog razmišljanja budući da se plaćanje vrši preko PayPala.

I još samo da dodam da kad sam ja uplatio za tu uslugu kod coolicoola, nije bilo nikakvog ograničenja u iznosu. Znači bez obzira da li bi troškovi carinjenja bili 100 ili 500kn oni bi vratili novce. Da li je tako i dalje kod coolicoola ili su stavili ograničenje kao to2c, ne znam. Pa ne znam čak ni da li coolicool još ima tu uslugu.

E i još nešto. I ja sam u to vrijeme bio skeptičan u vezi toga, tako da kad sam na ipsu vidio da je mobitel otišao na carinjenje, odmah sam ih kontaktirao u vezi toga i isti dan su mi bili odgovorili da pričekam da carinska služba obavi svoj posao, da mi pošalju račun i kad mi stigne da ga skeniram i pošaljem im na mail. I tako je i bilo.
Janer Nevis je offline