View Single Post
Staro 21.06.2014., 21:43   #6590
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Složio bih na IS-3. Reload je 11,22sec. Jedino ga nisam uspio napraviti otpor od pogotka.

Za sada mi je najdraži IS-3 koju posjedujem i najviše odigranih bitaka. Popravio sam satistiku uništenih tenkova nego prije. Sada je još lakše uništiti u verziji 9.1

Nego, koristite li chris mod? Može koja preporuka. Teško zapamtiti gdje da gađam protivnika za što više štete.
Otpor od pogotka, pa svaki tenk ima svoju efektivnu debljinu oklopa koja odbija grante koje imaju manju probojnost od te debljine, još se efektivna debljina može povećati kad nakosiš tenk, ali to opet ovisi o konstrukciji tenka. IS3 ima takozvani šiljasti nos pa za največi šansu odbitka treba tenk postaviti ravno prema topu protivnika. Pošto ima kupolu naprijed dost je dobar za izlaženje iz zaklona, pucanje pa povlačenje nazad, dok kod sidescrape-a treba koristiti reversed sidescrape ili ti guzni.

Kak misliš da ga je lakše uništiti sad?

Kako to misliš gađat protivnilke za više štete, svaka granata ima raspon štete koju napravi kad probije, neke kao HESH ili HE rade i ak neprobiju.

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 21.06.2014. u 22:22.
pinkskin je offline   Reply With Quote