View Single Post
Staro 21.06.2014., 13:58   #6586
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nakon 7 godina WoW-a i 2 godine LoL-a, odlučio sam izbaciti te opsesije iz mog života i krenuti drugim putem..

Evo stavio skidati WoT, pa krećem sutra.. Ima kakvih savjeta za početnika?
Najbolji savjet: instaliraj WoT i WT paralelno i odluci se sto je za tebe.

WT ti je jedno 10x tezi od WoTa ali i puuuno zabavniji MENI barem.
Imam 38k bitaka u WoTu i 1k u WT.

WT ti jos ima problema sa balansom tenkova, tenkovi zapinju za stijene itd. uglavnom dosta podsjeca na WoT u 0.7.x verzijama.

Prednosti WT su: nema team dmg, guranja, provociranja, namjernog zaletavanja u vodu, gold ammo-a itd, doduse i kod WoTa toga nije bilo cesto dok igra nije postala toliko popularna, mape su enormne u sporedbi sa WoTom, grafika bolja, fps konstantan itd.

Gle da je WoT toliko los nebih imao toliko bitaka, dok je bio u ranijim verzijama po meni je igra bila jedna od onih koje trebaju uci u anale najboljih igara svih vremena od ruke covjecanstva, sad je nazalost daleko od toga i tu nisu problem igraci nego WG koji gura igru u tom smjeru.

Trenutno WG je u nekakvoj krizi, nonstop mjenjaju voditelje razvojnih timova i iskreno nemaju viziju kud i kako sa igrom, izgleda da ih je uspjeh iznenadio i neznaju se nositi sa njime.
Postalo je pravilo da nakon svakog patch dolaze mikro fixevi, vec je i za ovaj najavljen novi fix. Izbacili su bitke nacija uz izjavu kako ce to biti stalan dio igre i vec u iducem patchu ga povukli, mape mjenjaju (nove mape) u svakom patchu jer ih neznaju izbalansirati, promjenili su voditelje timova za razvoj mapa vec nekoliko puta. Najavili su hardcap na gold ammo ali neznaju kako ga provesti, uveli su report sistem koji radi ali ne radi. U CW harace isti timovi i igraci pa sad pokusavaju navesti igrace bez klanova da se prikljuce u klanove, uvode nove modove za CW kako bi se snaga klanova balansirala, sto je po meni glupost, zasto bi se igraci koji znaju igrati trebali ogranicavati u igri.
Uveli su historical battels koji je propao gotovo u startu, team battles isto tako pokusavaju na cudne nacne balansirati.
Trenutni problem ti je u igri sto olupine postanu nevidljive ili se micu po mapi te navale serija ghost shellova.
U proslosti su za mikro trzanja kod spotanja i pucanja optuzili drivere grafickih kartica i da oprostis zajebavali igrace da bi 0.9.1 patchu izjevili kako je ipak do njih.
Djelili su prem. tenkove kroz razne misije uz najave kako ce ti eventi biti barem jednom godisnje, sad su najavil da toga vise nece biti, u biti biti ce ali samo za tier 2, 3 prem. tenkove. Igra je inficirana bot-ovima, umjesto da to rijese oni su maknuli statistiku za period od 7 dana kako bi se teze otkrili bot-ovi. Umjesto da se pozabave problemom oni ga guraju pod tepih.

Wot ce ti sigurno biti izvor frustracija nakon nekog vremena, ali savjet probaj ga, nemoj na precac prekriziti zbog mog posta.

Ono sto ti govorim, sto je vidljivo iz mog posta, nemaju konstantnog razvoja i vizije igre vec mjenjaju stvari iz mjeseca u mjesec. Nesto najave u ovom mjecesu kao dio igre u iducem ga vecu povuku itd.

Kod Wota kreni nekom heavy linijom, po meni heavy su najlaksi za nauciti ali pazi nisu svi heavy isti. Najbolje kreni sa U.S.A. ili U.S.S.R uz heavy uzmi si arty pa kad dodes do tiera 5 i nadalje promatraj igrace iz pticije perspektive di se sakrivaju kako se postavljaju, pogledaj na jubitou koji video kako sa cim igrati prednosti i mane tenka itd. Najvaznije samo se zabavljaj.

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Sad svi failovi bježe na taj WT jer tamo mogu "konkurirat" skillom jer su svi - loši/novi igrači.
Ohh u kakvoj si ti zabludi....

Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
Biti češ počašćen sa takvim psovkama i prozivkama da češ se čuditi kako takve psovke uopće postoje.
Ako te dira verbalni polupismeni proljev igraca sa disfunkcijalnom erekciom mozda ne bi trebao igrati online multi. igre
Audi45 je offline   Reply With Quote