Citiraj:
Autor donbon
Dve i pol godine iskustva u WOT-u.
Hoćeš iskren savjet? Nemoj igrati!
Vrlo toksično društvo na WOT službenom forumu.Tokom mečeva u igri ako ne ispunjavaš nečije fanatična očekivanja ili ako ti tim gubi.
Biti češ počašćen sa takvim psovkama i prozivkama da češ se čuditi kako takve psovke uopće postoje.
Paralelno skini Warthunder, pa odluči.Preporučujem ga.
Želiš li igru koja će te opustiti kada dođeš sa posla?
..ili se želiš živcirati i ganjati statistiku pa ćeš se za godinu dana zapitati a za koga ja to radim?
Sretno!
|
Zašto ja nemam nikakvih navedenih problema te uživam u igri svakodnevno? Zašto mene ta igra opušta a ti zvučiš kao da si zreo za normabele?
Ne plaši ekipu zbog vlastitih problema i frustracija...
Mene nitko ne vrijeđa,ni kad prvi u timu puknem kao najveća njubara.Dogodi se uvreda u 1 od 40 borbi,no neznam zašto bi me uopće dirale na osobnoj razini pa još najbolje da me diraju psovke u j... online IGRI,koja je puna klinaca.
Možda počet analizirat sebe?

Vlastito nezadovoljstvo i fail je razlog tvog ogorčenja na igru,simple enough jer nisi dobar koliko si mislio da možeš biti,te si u borbama bio vreća za napucavanje.

To se da lako iščitati iz :
Citiraj:
Tokom mečeva u igri ako ne ispunjavaš nečije fanatična očekivanja ili ako ti tim gubi.
..ili se želiš živcirati i ganjati statistiku pa ćeš se za godinu dana zapitati a za koga ja to radim?
|
Sad svi failovi bježe na taj WT jer tamo mogu "konkurirat" skillom jer su svi - loši/novi igrači.
Post je na rubu incidenta,ali pun mi je k više ovih WT babica kojima je igra i svi drugi igrači krivi.
Malo spustit očekivanja,u WOT-u ima stvarno dobrih igrača koji i kod mene koji ima dobre statse izazivaju strahopoštovanje.Te se u duelima protiv istih znam i "osramotit" - jednostavno jer je bolji od mene! Pišem gj i adios,next battle.
Masu njih zna svaku rupicu na mapi i prednosti iste,ja neznam...