View Single Post
Staro 20.06.2014., 10:34   #1118
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Kakvi su ovo smradovi, pa to nisu istine.
Radio sam raskid ugovorne obveze i migraciju na bonove, zahtjev predao prošli petak, i na istom je pisalo uredno 20.6.2014. migracija na bonove, u vremenu od 08-11h.
U međuvremenu, tj u utorak, sam podneo zahtjev za prijelaz na vip, koji je zakazan za 24.6.2014.
Da bi ja jučer u 07 ujutro fino ostao bez upotrebljivog mobitela, sve do jutros u 08:30 -.-, jer su gospoda ovce ugasili pretplatu jučer u 07 i deaktivirali mi sim, a prepaid sim koji sam dobio za svoj isti broj je postao aktivan tek jutros, kako i stoji u zahtjevu. U nekoliko razgovora, sa vidi čuda, vrlo ljubaznom damom u szk, rečeno mi je prvi put da je sve u redu u sustavu, pa drugi put/poziv da se je dogodila greška da je migracija napravljena ranije, ali se prepaid sim ne može aktivirati ranije od zakazanog, pa treći put da će biti riješeno u toku jučerašnjeg dana, itd., ugl. svaki poziv je bio druga priča i drugo objašnjenje zašto je meni 24h ranije sim maknut iz sustava.
Strahote. Neorganiziranost, neusklađenost, cirkus od firme i od poslovanja.