View Single Post
Staro 19.06.2014., 15:46   #2838
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Kaj iz penala?
Prvi i treći gol za brazil su greške naše obrane/veznog reda.
Ehh..nije se spavalo baš puno noćas
Da, u pravu si, mislio sam na gol Neymara iz igre (penal sam već izbrisao iz sjećanja )

...

Da se sada ne kvotam, mene je zbilja bilo više strah ove sinoćnje utakmice nego Meksika,ma kako to sumanuto zvučalo
Mislim da, iako je očito da se radi o hebeno dobroj, uigranoj i efikasnoj momčadi, činjenica da se žele nadigravati naša je najveća šansa i adut.
Budu li naši u obrani "level up" (a što bi i trebali, motiv je valjda "do neba i nazad"), mi možemo igrati protiv njih, igrati i dobiti.
Ali isto tako važi i ovo (imho): obje dosadašnje utakmice možemo lagano "mački o rep", jer tek Meksiko je prva i prava proba tko smo i što smo, i još važnije, dokle objektivno možemo ovaj puta.
Na Meksiku će se sve jasno pokazati (a ja sam optimist )

Problem sa Meksikom, po meni, može biti još nešto- jaaako važno da mi ne primimo prvi gol, jer Sombrerosi znaju igrati "na rezultat", i jedino me brine takav razvoj situacije.
Sumnjam da će protiv nas imati cojones da nastave napadački, ako bi slučajno prvi poveli.
Brzinci u defanzivnoj postavi, to bi nam mogao biti problem...(ono ranije spomenuto: 1na1, kontra, vertikalna igra ka golu...).

Aaaali neće oni povesti, i zato- ko ih hebe, idu doma 100%

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 19.06.2014. u 15:59.