Mexico je naravno pobjediv. Pa nisu valjda oni nekakvi alieni?
No smatram da ce ih biti gotovo nemoguce pobjediti ukoliko Niko ponovno izvede ovakvu postavu. Neki ovdje tvrde da ni Raketa a ni Modrinjo nisu nista bolje odigrali od Sammira. Presmijesno.
Ukratko, Raketa je jedan od najboljih na svojoj poziciji u prosloj sezoni. Ako ne i najbolji u europi. No top 5 sigurno. I onda tog raketu zrtvujemo za Sammira koji uzima njegovu poziciju, covjeka koji nicim nije zasluzio ni da se spomene u kontekstu reprezentacije, a kamo li tek da se jedan od boljih igraca zrtvuje za njega.
A sammir ko sammir. Pokazao i demonstrirao apsolutno nista. No nema veze, trudi se na treninzima + u zadnje vrijeme ima ogromnu podrsku medija. Dovoljno da ga i 'obicni' puk napokon podrzi.
No u tu temu vise necu ni zalaziti. Ja se iskreno osjecam pos*ano nakon sto sam damira vidio u prvoj postavi. I jos pos*anije nakon sto sam vidio ponovno tog lika kako igra i sta (ne)odigrava. No naravno, ovo se ne smije spominjati, inace ce mi razno razni wannabe Zidaci pojesti sve rijeci
Ukratko, zadnja od mene po pitanju Dammira. A i Nike koji me poprilicno razocarao.
P.S.
A sta sam cijelo vrijeme tvrdio za Perisica? Car i nas uvjerljivo najbolji igrac do sad na SP-u. Ivanu nema ravna.