View Single Post
Staro 19.06.2014., 14:27   #9088
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Daj ukratko što je dobro, a što ne. Čime nisi zadovoljan?
Citiraj:
Autor rom-obil Pregled postova
Sad već kad kažeš da je Amoi a928w žešći odron, napiši što su mu najveće mane.
Ja ga očekujem ali negdje je zapelo, namjenjen je da bude poklon za Darinku, bolje
da ni ne dođe, gubio sam i žešće pare, nego je to što će me živa pojest ovi ziheraši
i veleumni pametnjakovići oko mene „a šta sam ti ja rekao, kinez ccc“
Nisam rekao da je žešći odron.

Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Dobro je netko spomenuo... tebi je sve loše, pa neznam i od ovih nekineskih mobitela bili ti što odgovaralo...
Što to nije dobro sa Amoi-em...dizajn..software..nešto od hardwarea
Možda sam samo realan i objektivan te nisam u euforiji kao ostali kad dobiju novu igračku.
Sa svakim kinezom sam imao određenih problema a ako treba ponovit ću s kojima i koji su bili problemi / nedostaci.

Citiraj:
Autor Direktor Brko Pregled postova
Slobdno napiši review, dapače i... FOTKE
Što je loše kod nj?
Meni je dovoljno kada dobijem NOVI mob s naciknutim poklopcem na više mjesta reći da je odron i zavalit ga od zid.
Da, mob je novi a ova stvar je čitajući 4pda i kineske forume uobičajena greška za ovaj model.
Naime na otvorima za power button i volume up / down pojavljuju se male napukline s vanjske strane.
Zanimljivo je da je poklopac iznutra bez pukotine a izgleda da puca vanjski lakirani sloj.

Vani na svjetlu je to jako uočljivo i ružno izgleda.

Samim tim mob daje dojam loše izrade a i čini mi se kad bi ispao da bi se rasuo u 1000 komadića (nadam se da sam u krivu).

Drugi problem, također uobičajena mana, power button je loše izveden, ne prihvaća svaki pritisak, treba ga pritisnut baš po sredini noktom i onda ne zajebava...

Baterija je vjerovatno loša (nisam još upravo ispitao) i iako nisam imao velika očekivanja smeta me što se prodava kao 2250mAh a u biti dolazi s baterijom od 2100mAh.

Kamera po danu daje po meni dobre slike (primjeri ispod), noćne su drama (bilo je puno bolje prije nego sam mu stavio KK rom) imaju neku čudnu primjesu rozog šuma (to još nikad nisam vidio ), primjere za noćne nabacim večeras.

Sve u svemu za mob koji se počeo prodavati po 270-280$ loše.
I onoliko koliko sam ga ja platio je previše (200$ + pdv)...