View Single Post
Staro 19.06.2014., 13:49   #2824
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Pa po tebi šteta što smo uopće otišli a sad kad smo tamo najbolje bi bilo da se spakujemo i odemo kući.Taj rastrčani Mexiko je dao 1 gol Kamerunu i trebao popiti 3-4 komada od prejadnog Brazila.Taj Pranjić nije trenirao 10 dana kako treba i u drugo poluvremenu je bio jedan od boljih na terenu.Šta su trebali jurišati ko blesavi i tražiti ozljede i iscrpljenost pa da ti budeš sretan.Mislim nevjerovastno je da ima likova poput tebe koji nakon pobjede o 4-0 ideš izjavljivati da nemamo šanse protiv Mexika koji je jedva prošao Kamerun.
lupetas. naravno da mi je drago da smo tamo i da smo tukli kamerun. samo i dalje tvrdim da nam igra nije na razini. cinjenica je da je dosad meksiko vise pokazao, da su protiv brazila (koje je igrao dosta bolje nego protiv nas) puno vise pokazali i bili skoro al pari s njima, da su trkacki jako mocni, kompaktni i pucaju iz svih pozicija. Normalno da ih mozemo dobit ali treba smanjit euforiju (koja uopce nije plod dobre igre), igrat ful oprezno i iskoristit svaku priliku koja nam se otvori. Za utakmicu sa meksikom nam treba jedan razarac, a ono sto nam ne treba je daniel pranjic kojemu treba zahvalit i poslat ga kuci sa jelavicem
Fatal je offline