View Single Post
Staro 19.06.2014., 11:23   #2806
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
serete po sammiru jer eto, po njemu se sere . sta je jucer konkretnije rakitic napravio? megaultrahvaljeni modric? nista vise niti manje od sammira, ostavite covjeka, nije zasrao osim jednom kad je odmah se vratio i prvi isao na kamerunca sa loptom i ako se dobro sjecam - oduzeo ju nazad.

jucer je bila fina tekma za gledati. iako da, kamerun je igrao sa 10 igraca, ali nije to toliko presudilo koliko imam neki osjecaj tempiranja tempa. ne znam jel tko primjetio, ali prvih skoro 10 minuta je bio samo kamerun. onda taman tako, oko 10-e minute, smo mi prvi put valjda dosli od sesnaesterca protivnika. ali onda, 10tak minuta pritiska nasih je bilo! jebiga, padne tempo pa se branis, pa stisnes, ja se nadam da je to sve koliko-toliko uigrano jer je to pametno.

i osobno se veselim tekmi protiv mehika jer ljudi, jucer 4 gola - tri covjeka. a lako i trebao je 100% zabiti i raketa, plus sto je dudu takoder mogao zabiti, na sto je naletio mandjo. tako da ako nista, barem ima tko zabiti, tj pokazalo se nakon valjda par godina. nece biti lako jer je mehiko brza momcad, ali ako se malo primiri igra, sve je moguce.......

Burko je offline