View Single Post
Staro 19.06.2014., 10:09   #1258
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Bio u T-Centru u ponedjeljak kasno popodne, a i poslao sam im poruku na fejs u utorak ujutro... Nemam pojma po kojem traženju su me zvali, ali eto unutar 48 sati je bilo .
Slična situacija i kod mene, ja sam bio u pon u tcentru popodne, zvala me vrlo ljubazna gospođa sa nekog čudnog broja 08009192 ili tak neš, nemam sad mob tu, i rekla da je ona u mogućnosti riješiti sve moje zahtjeve bez ikakvih problema, pa tako i po mom zahtjevu u tcentru te pisanom prigovoru na e-mail traženu tarifu iz cjenika sa str. 87, da to uopće nije nikakav problem i da će ona to odraditi jer vidi sve u sustavu što sam podneo i kad, te da će samo promijeniti ono što smo mi potpisali (pzs L za 135kn/mj sa 100% popusta na flat i 30kn popusta na tarifu kroz 12mj, ug. obveza na 12mj), na željeno (pzs L za 87,50kn/mj (plus 10kn novi namet od 1.7.) sa 100% popusta na flat i 50% popusta na tarifu kroz svih 24mj ugovorne obveze), odmah u petak i da ako želim istu stvar i za svoj broj (ovo je bilo za ženin, i očito gđa ima uvid u puno toga, jer nisam u tm-u sa svojim brojem preko godinu dana), da je nazovem i da će ona to riješiti u petak ili subotu, kad me volja od ta dva dana, jer akcija traje do 22.6., preko telefona po kratkom postupku....
Izgleda da je sad pred kraj mjeseca krenula žestoka borba za klijente, odneo vrag šalu.

No da ne bude sve bijelo, ima i crnog, naravno - jutros, na blagdan, me tele2 otkači sa pretplate, izbriše iz sustava skroz (checkirao sam na mojtele2, jer imam pretplatu za mobilni net na istom accountu pa se mogu ulogirati), bez obzira što mi je u ugovoru 20.6. između 08-11h prijelaz na bonove, još sam ja radio u utorak zahtjev za prijelaz na vip, i sad mi horsevi u t2 nisu aktivirali sim na bonove koji sam dobio za korištenje, niti me je vip aktivirao na svom simu jer su oni odredili prijelaz tek u slijedeći utorak -.- Sad me nitko ne može dobit na mob jer je sa sva tri sima (t2 pretplata, t2 prijelaz na bonove, vip novi sim) usluga ograničena tj nemam pristup ni jednoj mreži, i tako sad dok to horsevi ne odrade