Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.06.2014., 04:19   #7705
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Evo ti jedan WD build koji funkcionira na T5 bez ikakvog beda a na T6 poginem tu i tamo ali da se i to odigrati bez veće sekiracije
http://eu.battle.net/d3/en/profile/S.../hero/37110936

Ne kažem da je build savršen, ali funkcionira

Eh sad po pitanju RoSa.... Ja sam uzeo D3 možda nekih mjesec / dva prije nego će izaći RoS i već mi je bio dosadio i onda je izašao RoS i uzeo sam i to i da nisam to kupio nemam pojma što bi uopće igrao...
Bez RoSa jednostavno nemaš šta igrati osim ta 4 act-a i to je to...

S druge pak strane, nakon što odigraš act V i otvoriš adventure mode....
Riftovi nisu ništa drugo nego slijed random mapa iz actova I - V (s izuzetkom one mape s medvjedićima) i već pola njih znam napamet tako da mi je i to brzo dojadilo :P (Act I doslovno znam naći bountije u roku 1 minute čim malo prošetam mapom zbog RoRG)

Sve se svodi na traženje boljih itema, enchant (kojeg nema bez RoSa) i grindanje po jednoteistim nivoima dok ne nađeš nešto bolje, pa onda digneš težinu na T4 pa igraš nekih mjesec dok ne ispadne nešto bolje, pa probaš T5 pa skužiš da ide pa uleti još boljih stvari, pa dođeš do T6 i nemaš šta više raditi osim grindati do besvjesti :P

Skupiš 500 shardova, okušaš sreću kod Kadale, grindaš dalje

Iako update 2.1.xxx obećava neke nove stvari koje će biti zanimljive možda mjesec/dva dok ne dosade svima pa možda opet izmisle nešto novo

Ugl., iako su dosta nerfali WDa još uvijek je zabavan lik i vrijedi igrati s njime.
A sad neki prijedlog ti ne mogu dati jer ionako moraš sve iteme zamijeniti sa onima koji su lvl 70, a naravno u RoSu dobijaš i sasvim druge materijale za craft tako da ti ovaj gear ne vrijedi apsolutno ništa osim nešto malo golda (ali ako se odlučiš nastaviti igrati barem nećeš morati loviti bossove za neke glupave craft materijale jer su ih napokon maknili iz igre.... faaaala kurcu jer sam imao 1 stranicu stash-a posvećenu samo tim pizdarijama)

Eto toliko od mene, nadam se da te nisam još više odbio od igre :P

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 19.06.2014. u 14:04.
osspaljeni je offline   Reply With Quote