View Single Post
Staro 18.06.2014., 20:59   #9072
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Ne kužim volju za bacanjem para na odrone.
Xiaomi , Huawei, Lenovo su Kinezi koje bi kupio ostalo ne bi niti neprijatelju poklonio
I baš taj velebni proizvođač Lenovo je imao jednako loš quality control ko trećerazredni kineski proizvođači iz špajze, baciš li samo malo oko na A800, A820 i ranije primjerke. Ne znam kakva je situacija sad, ali preporučam da za lagani primjer pitaš kolegu Gulsa kaj misli o njima . Svakako je bolje uzeti nekog od renomiranijih proizvođača nego totalni no name, ali pod renomirani proizvođač mislim na sve one koji dobro posluju na domaćem tržištu a to nikako nisu samo Xiaomi, Huawei i Lenovo. Uostalom ako baš ne dobiješ pokvareni primjerak u startu obično i manji poznati brendovi nude dosta za novac ako si spreman prihvatiti neke sitne probleme(tipa GPS i slično).

Inače bratjo, pitah u onoj drugoj temi o naručivanju čajniza ali budem i tu jer više ljudi čita. Jel možda netko zna čije to mobitele Gigabyte rebranda?Konkretno me Gigabyte Gsmart Guru G1 zanima. Došao mi je u ruke jedan sa puknutim prednjim staklom(digitizer radi) pa bih to promijenio. Zasad sam našao samo jednog sellera na cijelom internetu i to nekog stanovitog gospodina Tonya Phua sa Aliexpressa. Volio bih naći još malo informacija prije nego se upustim u taj epski podvig.
bg_4_l je offline