Citiraj:
Originally posted by masni
Dakle dragi forumaši, neznam jeste li primjetili, ali našeg kolege Raka nema na forumu već neko vrijeme i mislim da se tu mora nešto poduzeti...
Molim sve, koji bi željeli da se gospodin Rak vrati na forum, da postaju na ovom threadu i na taj način potpišu peticiju pa se možda Rak i odluči na povratak...
evo ja sam prvi...
|
I čemu to?
Jesam li lijepo rekao da se ne planiram vratiti na PCE ni u kojem slučaju? Treba li još nešto i nacrtati? Koja su dodatna objašnjenja potrebna?
Ne da mi se pisati novela o tome zašto sam odlučio otići. Valjda je to manje-više jasno. Samo mogu reći da sam se u proteklom razdoblju lijepo odmorio bez određene ekipe prepametnih i da sam se punim srcem posvetio sebi, svojim omiljenim TV serijama, slaganju kompa, guranju glave u tuđe kompove, radu i meditaciji. I baš se osječam dobro. Loše je to što me svako malo netko nazove i pita gdje sam. Pa svaki put objašnjavaj ispočetka. Tako i dođoh sada ovdje.
Jedino što bi stvarno trebao napraviti je da se ispričam Fleksu i još nekima što su za sranja koja su pisali popili ban na tjedan ili više dana, dok su određeni zbog istog djela pošteđeni istoga. I to je djelom moja krivica.
Molim da me se skine sa popisa moderatora i izbriše sa mail liste tako da ne dobivam više mailove koji me se ne tiču.
Hvala!