View Single Post
Staro 18.06.2014., 13:36   #2648
windfucker
Guest

Mene više plaši taj Kamerun (vlaga/ozljede/psihol.status i pristup naših) nego Meksiko, iskreno...
Nadam se da će danas na travnjak istrčati najžilaviji i najzdraviji, ovu utakmicu treba odigrati i ostati živ, sve druge karakteristike mi se sada čine manje bitne...ja mislim da je ovo danas "pitanje klupe", tj. tko šta ima "u rukavu".
Ako ima tekme gdje bih poštedio Modrića i ostale načete ozlijedama/umorne/vremešne...to je ova tekma.
Je, kocka je, ali ne vidim svrhu da se syebemo dodatno pobjeđujući Kamerun i onda plačemo kako smo izgubili od Meksika jer smo se iscrpili/obnovili ozljede/zaradili nove ozlijeđene...
Po meni, vidjeti će se večeras je li Niko "igrač za jednu utakmicu" u kojoj će kupovati alibi izvodeći "najbolje" na travnjak, ili ima mud@ pucati na viši ulog, pri tome riskirajući da ga razapnu ako stvar već noćas krene po zlu.

I da, po meni ovaj remi, a još više odlična igra Meksika od sinoć, najbolje je što se moglo dogoditi našima, bez obzira na razno-razne kalkulante i njihove kalkulacije.
Hvala Bogu da Meksiko nije jučer podbacio, pa da nas tresne svom slinom po nosu ovakvom igrom, kao protiv Brazila jučer, pa da se svi skupa češemo po glavi:"WTF??"
Vidjeli smo im pravo lice, krasno su pokazali su zube, i naše je da ih- polomimo.

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 18.06.2014. u 13:45.