Citiraj:
Autor Forace
Lijepo se staneš usred zagreba sa xperiom u ruci i jednim samsungom. Oboje na tele2 jedan do drugog, xperia piči po 3g internetu, samsung se ne može maknut od edga + šteka net, pa ti meni reci kak ne ovisi o mobitelu.
Druga stvar je što na teletini moraš imat na mobitelu dozvoljen roaming podarkovnog prometa jer tsmo gdje je rupa koju ti spominjep prebacuje se na t-mobile.....što je isto opće poznata stvar... imaš čak negdje i na njihovim stranicama o tome.
|
Zanimljivo, jer promijenio sam stvarno popriličan broj mobitela i nisam nikad primjetio na ikojem gori ili bolji signal (imam 3 moba uz sebe uvijek+ženin ak je ona uz mene, da me ne shvatiš krivo, tj kužim usporedbu i na to se referiram), ovdje kod nas gdje je rupa signala za jednog, rupa je za svaki aparat, ista stvar je npr kad prođeš ex naplatne ivanja reka, i kreneš prema zg, imaš jedno 1km područje totalno bez tele2 signala.
Što se tiče podatkovnog roaminga, u mom slučaju, to bi bio suicid upalit, jer bi onda morao imat billa gatesa za tatu da može platit tolike račune od mobitela, živim u pograničnoj zoni, ne moram ti reć da je lakše uhvatit bosanski signal nego naš

, pogotovo kad je kao danas situacija, evo 18h u komadu nije bilo tele2 signala uopće na cijelom području grada. Još me gospođica iz szk nagrdila da što sam ja nervozan što nema signala od jučer

Nakon ove epizode danas, bacam se na traženje drugog 3g net providera, jer mi je puna kapa više, svaka čast na 20gb za 105kn mj, ali počelo je s tim da ja od 30 dana u mjesecu 10 dana budem bez neta... Radije ću malo smanjit potrošnju, ali imati dostupan net kad god mi treba.