Citiraj:
Autor Old Iggy
Ne jednom smo zapošljavali planski (iliti, uzimam novog čovjeka, doškolujem ga, čekam cca godinu dana) što baš i nije standardni slučaj u RH. Tu su minimalne plaće bile bolje od 4kkn. No, em su firme bolje stajale em su imale planiranje zapošljavanja.
|
Pa to je bome lijepo, rijetkost ali lijepo, očito radiš u normalnoj i dobroj firmi.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Stoga ovih 1.600 kn i nije loše za "nesređenu" situaciju, posebno kad se pogleda s druge strane (kompliciran postupak zapošljavanja koji traje mjesecima, problematičan ROI školovanja i slično).
|
Ma nije uopće komplicirano knjigovodstvo ti sredi sve potrebne papire i to je to, čekalo se dugo jer je bila velika navala pa je poslovično hitra državna služba baratala sa gomilom zahtjeva a o njihovoj brzini neću trošiti riječi...
Citiraj:
Autor Old Iggy
zaposlenik ni u ludilu ne smije pomisliti zašto bi imao bolju plaću ako šef više zarađuje. Hijerarhija se mora poznavati.
Zna se kako se dobija veća plaća, a to nije "hoću više jer ti imaš više".
|
Da ali ti impliciraš da bi to trebali znati samo zaposlenici a ne i poslodavci jer nažalost to je kod nas prečesto slučaj. Ok tebi(a i meni) je trenutno sasvim ok ali nikad ne znaš kada te takve riječi mogu okružiti i ugristi za "debelo meso".
Postavljanje situacije na plemenite i jadne poslodavce i prljave kmetove i stoku koja samo traži više i više je suludo.
Pravne sam struke i vidio sam svašta u svim branšama od svinjogojstva preko energetike do IT-a ali jedna stvar je kod nas i više nego očita a to je da ni jedna ni druga strana nije bez "grijeha".
A to koliko bahatih i arogantnih kretena i tatinih sinova koji su nasljedili firme koje pretežno ionako posluju sa državom te de facto samo zahvaljujući ekspanzivnom DP-u koji sve to mora hranit i sami imaju love da i ne spominjem.
Naravno puni su sebe ko da su izmislili izmjeničnu struju...