I sta ima covjek vidit kad se vrati nakon duzeg izbivanja?
Padne krider liku koji ni nezna sta je to i sta ce sa njim....standardno. Potrosi 500 shardova i kaze da nije dobio item, ja potrosim 30+ tisuca i jos ga nema, i ne cudim se. Vjerovatno mi padne nekih 5 minuta prije gasenja diablo 3 servera.
Onda, novi changelog...
LINK
Preparation (Punishment) was creating less than ideal gameplay by encouraging the conversion of Discipline to direct DPS. The byproduct of this was Demon Hunters frequently finding themselves without their defensive or utility skills, often resulting in more frequent character death. To address this, we are reworking this rune to no longer cost Discipline, but have a 20 second cooldown.
Ono...jesu oni (blizz) debili? Mislim totalno i kompletno, debilcine na kvadrat. Kojeg smisla ima nerfat skill koji ti dopusta convert jednog resourcea u drugi koji samo radi ako imas debelo visok CC inace se nit ne isplati.
Znaci, jedan jedini nuke skill za koji ti treba malne sva endgame oprema da bi radio 15-20m sa hitom (ako hitas kako treba) i trosio 40 hatreda po hitu (prije reductiona) i sad ti daju cooldown na skill koji puni spender od 20 sec. Mogli su stavit i 2 sata, jednaki efekt.
Jedan skill kojeg ispucas i dalje tuces generator skilovima sta rade 1-3m i to je nerfano, pardon, buffano sa 0 sec cooldowna na 20 (blizz shema), a WD sa 8 fetisa sta ne trose resource i tuku 15-20m svaki, bodyblockaju i drze aggro je sasvim ok i nije OP.
Sta sad ostaje DHu, marauder set, petsi da blockaju i sentry + bombardier quiver i defacto kopija WD build gameplaya? Kao najfunkcionalniji build i najjednostavniji za igru. Vidi se da blizz zna sta radi.
Vec sam se i odvikao od D3 dok nisam bio doma, al sad kad vidim sta sljedi sa njihovim balansiranjem, trebam se uopce i natjerat da updateam D3 i pocnem ponovo igrat.