Citiraj:
Autor tomek@vz
Sve 5 - ali ti i ja kolko sam skužio pričamo o 2 strane iste stvari - da - sustav je čist OK zamišljen jer oni koji nemogu dobiti neki posao mogu raditi i steći radno iskustvo (koje se ne upisuje u radnu knjižicu ako se ne varam ali me ispravi ako griješim) i zaposliti se negdje na temelju tog iskustva. To je idealna kombinacija i to podupirem u potpunosti. S druge strane imamo poslodavce koje zapošljavaju radije na taj način radnike jer im je jeftinije. Kad prođe rok - noga, ko te j*** i uzmu drugog na istu foru. Kakva je procedura - neznam al od 3 slučaja koja znam - završila su na ovaj drugi način a nijedno nemože nać normalni posao (tog tipa) jer kao što sam napisao - jeftinije je poslodavcima ovako bez obzira na proceduru iza toga oko zapošljavanja takvog radnika. Sezonske poslove u to ne ubrajam koji na svu sreću im kapnu i nije im bed ni ribat veš ak treba za siću iako su VSS i nisu lijenčine i znaju raditi posao iznadprosječno dobro (i to ne kažem ja, to kažu ljudi koji sa njima rade).
|
Svaki radni odnos je u osnovi isti - poslovni odnos fizičke i pravne osobe koje imaju različite ciljeve.
Pravna osoba - profit. nastaje razlikom u iznosu prihoda i troškova. Zaposlenik je trošak, u IT-u posebno velik, no ostvaruje prihod.
Fizička osoba - osobni dohodak, bonusi, znanje, privilegije. Za to je potrebno znanje, rad, iskustvo, brdo osobnih vrijednosti.
Situacija je gadna, puno krokodila u maloj bari, svako se čupa kako zna. No problem s nisko plaćenim kadrom je uvijek isti - ako ga ne platiš dovoljno u konačnici ode, ako ga platiš velik ti je trošak. Sad je samo pitanje koliko netko
stvarno vrijedi, ne koliko misli ili ljudi oko njega misle da vrijedi.