pise se u knjizicu. ali isto tako moram reci da "razumijem" poslodavce koji iskoristavaju takav nacin zaposljavanja ljudi, iako dugorocno je to zaklinac. takoder, cist sumnjam da je poslodavac dao takvom radniku kojeg mjenja svakih godinu dana (znaci, svakih godinu dana ti dolazi netko zelen) iole odgovornije poslove.......
ali isto tako s druge strane, ja sam zahvalan na tih godinu dana iskustva. jer s druge strane, mene zelenog nece nitko

. ovako imam godinu dana u struci, stvarno sam naucio sve sto se zahjevalo od mene i bez problema je bilo od mog mentora "e, treba napravit to i to kod one i te, ko' ce?". budem ja, jako cesto...... da ne kazem kako sam posljednjih dva mjeseca skroz samostalno krpao poslove koji su stajali i koje sam pripremio da ih se dovrsi, jer nisam mogao jer nije bilo tehnickih mogucnosti.
ali mene taj posao zanima. ja takav posao volim, pa ako se poklopi da imas nekoga tko ti zna objasniti jer zna svoj posao - ti kao zeleni ces jako profitirati. i jos dobijes 1600 kuna od drzave koja prakticki nema nista od toga zauzvrat.
stoga hladnokrvno i iskljucivo pljucati po tom programu je u najmanju ruku nezahvalno. barem iz moje perspektive, a ne vjerujem da je sve ostalo za klinac.