Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 18.06.2014., 10:57   #7701
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Pih, drekavac je u igri ohohoo, od početka samih. Kasno pališ

Glavna atrakcija je sad CELIK, malthael guardian.

EDIT:

danas sam htio pogledat one early development stvari koje su trebale postati D3, osim onoga što je do 2006. radio blizz north (originalna ekipa od D2), ovaj video je bio razlog da odlučim kupiti D3 CE.

Zamisli samo koju su kompleksnost interakcije skillovima imali u razvoju, kasnije su sve to bacili u vodu... Elemental affixi na oružju su po defaultu imali stun/slow/burn, a sad moramo imati custom affixe za to.
I tak, to samo pokazuje da je lakše nešto oslabiti i pojednostaviti nego ostaviti i potruditi se... Šta ćeš, tako je to.
Da, žao mi je da nema par stvari koje su bile u gameplay videu.
Od Thounsand poundera, koji je trebao definitivno ostati boss, dok ovako kao običan Colossal golgor ispada samo hrpa mesa koju se tren duže kolje.
Žao mi je i da su maknuli interakciju devouring swarma sa zombie dogsima, koji im je davao veći damage, što je samo jedna od zanimljivijih stvari što se moglo izvesti. Pitaj vraga koje kombinacije skillova bi još mogle biti moguće da su zadržali stari sistem.

Ali ono čega mi je najviše žao je da onaj boss fajt sa Siegebreaker beastom iz videa nije uvršten u igru. Em je zanimljivija arena od bosss fajta nego ona glupa u podzemlju, em ima prebrutalne death animacije likova koje debili nisu uvrstili u igru (na ovo mislim).

Sad ga slikaj, imamo što imamo. Da je moglo biti bolje - moglo je, ali ne mogu reći da se nisam naigrao, a lagano ipak ide na bolje overall od loot 2.0 patcha.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote