Citiraj:
Autor Direktor Brko
Rekao sam optimističnu prognozu. Dobit ćemo i kamarun i meksiko. Kaj sam rekao "lako ćemo"? Ako jesam, ok, neće biti lako, ali vjerujem u naše kao i u 2 pobjede.
|
Optimist, to se traži
Citiraj:
Autor Guls
Kaj se nije znalo već od ždrijeba da ćemo se vaditi protiv kameruna i meksika? 
S tim ciljem se i išlo na SP. No, sudeći po prikazanom, Kamerun bi i mogli dobiti bez većih problema, no Meksiko... taj Meksiko. Nisu neki napadački tim, no izvrsna obrana i brze kontre će nam raditi velike probleme.
|
Je znalo se, ali sada znamo još jedan problem - Meksiko treba dobiti, a njima je dosta 0:0. I uj tom grmu leži zec

U svakom pogledu Meksiko je vrlo dobra momčad i bit će ih teško dobiti u tekmi u kojoj oni mogu igrati isključivo na kontre. Treba im rano zabiti gol inače će biti gadno.
Uostalom pogledajte kak su protiv Brazila odigrali. Na stranu sudac i greške, ali ako smo mi u onom porazu odigrali odlično, kako je onda Meksiko odigrao protiv Brazila? Da se naši nisu prepali tribina i žutih dresova, s hrabrijom igrom i malo boljim golmanom ne bi nas Brazil dobio ni s dva kosooka u polju
Jučer su pokazali kako se Neymara i ekipu trebalo taktičkim prekršajima rušit na centru a ne ih pogledom ispraćat dok se šeće uz njih do šesnaesterca...
MKožemo mi dobiti Meksiko, ali za to će nam trebat izvrsno odigrana utakmica, kakvu već dugo nismo odigrali.
No, ajde da mi prvo dobijemo Kamerun, jest da su na papiru lakši protivnik, ali ne bu ni to dječja igra