Citiraj:
Autor MIK
A sa ovih 1600kn za VSS nabijem sve na ... (di je nestalo onih 70 posto)
|
ja bio medu ovim sretnicima. i iskreno cu ti reci (ok, ispravnije bi bilo 1600 + troskovi putovanja u obliku mjesecne karte za bus), ja sam bio poprilicno zadovoljan sa ovim programom.
razlog je jednostavan - ja sam vidio posao u struci. ja sam ga okusio, ja sam ga radio, ja sam radio sa ljudima, ja sam naucio tonu stvari sto mozes samo u praksi nauciti, vidio pozitivne strane, vidio negativne strane.
rezime - evo me nakon strucnog osposobljavanja na birou. mozda nebi trebao jer sam obavljao posao prakticki bolje od dvoje (od troje) zaposlenih (ovaj treci mi je bio mentor), ali jebiga, moji vjetrovi su nepostojeci da me negdje zakotrljaju. i ne mozes se ti nadati poslu ako je to mjesto zauzeto, makar ga obavljao bolje i kvalitetnije i brze i imas volju za tim poslom i posvecujes se itd itd.
i da, znas, 1600 kuna je sitna para..... ali ja sam si opet ustedio, nisam "potrgao" te pare kako su sjedale na racun. i program kao program ja podrzavam, barem u slucajevima kao moj gdje ti naucis nesto konkretno, ponavljam, gdje se upoznas sa poslom. istina i s druge strane, mozda sam ja u nekih 20-25% koji na dobar nacin odrade osposobljavanje, mahom je to kuhanje kave, nosenje poste, nosenje papira, odlasci sa sluzbenim autom (citaj - potrckalo), mahom glupi i prejednostavni poslovi koje poslodavca ne kostaju nista, drzavu mjesecno da

.
i opet izades glup kad si na takvom mjestu........