View Single Post
Staro 17.06.2014., 21:14   #1208
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Evo mojoj trakavici nikad kraja
Došao sms maloprije na ženin mob da su u vipu odbili dopustiti prijelaz, sms je iz tmobilea naravno. Zovem tm, kaže žemska nazovite vip, mi s tim nemamo ništ...
Zovem vip, kaže, pa tarifa je u vlasništvu druge osobe, reko wtf. Kadli, gospoda su uredno promijenili lani nakon vjenčanja, pazi sad, SVE, dakle, novo prezime i novu adresu, dok je njima u sustavu kao vlasnik pretplate, SA ISTIM OIB-om, ostala ona al sa starim prezimenom i adresom... Pobogu kakvi faking debili ovih dana rade u tim firmama.... Sutra OPET u vip, promijenit podatke kako treba, pa OPET u tm radit ponovo sve, ali ovaj put idemo drugom metodologijom do pzs L tarife za 97,50kn - samo napraviti prebačaj na tm mrežu na bonove, te preko retentiona tražiti pzs L iz cjenika.
Pa da vidimo onda. Ovo je katastrofa, što se kod njih događa...

Btw, ko ima u planu u vipu radit nešto, frend iz vipa mi je rekao danas da su im pustili -30kn akciju na sve tarife za 24mj ugovornu obvezu, sad su mobiteli tipa s5,note3 i slični jeftiniji u konačnom zbroju tarifa+uređaj u vipu na bez granica L tarifi u kojoj je sve neograničeno i nema uspostave, nego u pzs xl tarifi u tmobileu di je 500min prema drugim mrežama i 500sms. Daleko bolja ponuda je sada ova vipova sa tih -30kn, za one koji imaju u planu uzet i mobitel s vrha ponude, a da nije neka pretjerivačka cijena.