View Single Post
Staro 17.06.2014., 20:24   #527
LTOP
Sam's

LTOP's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
-->
Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
bio u DG kod doma sportova, jeo DG pizzu, strava i uzas.
tijesto preslano, paradajz prekisel, mozzarella tak tak, prsuta jedva da se vidlo gore.. polupraznu pizzu mi je donio, skoro pa samo tijesto i sir.
los izbor piva.

Potpis, s tim da ovo nije jedan jedini sličaj. Znam DG u jednom kontinuitetu i zadnjih 10godina su im pizze samo formom pizze, inače se radi o kartonu iz doba kad je pizza bila baja, natopljenom u nešto crveno i onda sušeno na visokim temperaturama.

DG je davno umro i time otišao u legendu. Pizze, usluge i njihova dobit je 90-ih, do 2000. godine bila van pameti. Od 2000.-2004 je malo pala zbog nekih zavrzlama ali je i dalje žarila i palila. Nakon 2004. sve je oslo u legendu.

Svi klinci su vise manje mrzili jesti krajeve pizze (naravno kad su suhi i ili slani-pre), u Legendarnom dobu DG-a ja sam jeo samo krajeve, tako su bili fini i mekani, izdašni, a o nadjevu da i ne pominjem.

Znao sam i neke ljude koji su radili tamo, i bez obzira koliko loš radnik bio u Legendarnom dobu, pizza je bila pravo dobra. Sad, je to uglavnom ili "Venera" ili "Mars", nesvarljive krajnosti.

Ne znam samo tko je bio meštar koji se sjetio "modernizirati" krušnu peć, **rali su i šefa i stanicu.

Toliko o Legendi DG-a, .

Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Evo jucer jeo iz Chella i mogu reci da je katastrofa i da mene vise ne vide tamo.Uzeo sam Zagrebcku i Dalmatinsku, salse mrsavo, gljive izgorene, a na Dalamtinskoj tijesto totalno izgorilo.Definitvno moja preporuka je da se zaobidje u sirokom luku.

Pa što se mene tiče, ne zna se tko je veći zlonamjernik, onaj koji je slikao a nije se žalio na pizzu(trazio zamjenu) ili onaj koji je dopustio da ovakva pizza uopce dodje do prvospomenutog slonamjernika, konzumenta, potrošača. Treba bit korektan u oba slučaja.

Evo jedne anegdote u duhu korektnosti potrošača prema proizvođaču proizvoda.

Daklem,

Bili u posjeti rođaku No.#01 u bolnici, rođo No.#02 i ja. Ogladnili mi od puta, ogladnili od čekanja, ogladnili... e ogladnili.

Izašli mi tako iz bolnice i svratili do obližnjeg buregdžije. Ja sam uzeo njeki burek i jogurt, a rođo No.#02 je uzeo burek sa mesom i jogurt.

Uslužio nas buregdžija i potamanili mi bureke u radnji(bilo je osigurano mjesto za potrošača koji će tamaniti u radnji, šank i visoki stolci). Ja sam bio sit, onako vise na idleu. No, rođo No.#02 uzeo još jedan isti burek isti setup. Zadovoljni buregdžija ga je pronto uslužio, oči su mu zacaklile.

Kad je utamanio rođo No.#02 i taj burek, buregdžija ga upitao onako više retorički sa pretpostavljenim odgovorom(i još uvijek zadovoljnim smješkom na licu):

Buregdžija: jel gazda(No.#02), dobar ti burek ?
No.#02: Nisam u životu goreg bureka pojeo, a mesa nema ni na krivini

Buregdžija onako u bunilu odgovara;

Buregdžija: Pa kako brate, 2 si utamanio...
No.#02: Pa jesam, al vidi. Ako se bureci dobro spremaju, može da se desi da ne valja jedan, al ne može da ne valja ni jedan( u ovom slučaju i jedan i drugi).

Ja nisam mogao doc k sebi, a buregdžiji je nestao onaj zadovoljni osmijeg s lica.

The End!

Dobra kritika zlata vrijedi i potrošačima i proizvođačima. Preporuka je uvijek lapo-lapo.

Nego, kolege forumaši, Pizzante pozdrav . Long Live Custom Pizza .

LTOP je offline   Reply With Quote