Mislim da između germany i eur je nezamjetna razlika, i tražiš onaj od 32gb ukoliko imaš taj mob, ili od 16gb..
Ma zaboravil sam već, znam da sam se i ja oko tog raspital koji stock rom stavit na g2 al na kraju sam odustal, pa otišel na custom rom, koji god da sam stavil stock, nije to bilo to, bez obzira na sve..
E da, G2 je poznat da ima slabiji prijem mreže, pa traži neki stock koji ima bolji prijem, čak mislim da i paše azijski rom, mada nisam siguran, al znam da sam o tom vodil brigu..
Dok sam imal g2, skinul sam stock rom nizozemski i imal je bolji prijem signal od nekog drugog, al to je bilo za 4.2.2 tj 10v..
Aj ti bubni neki AOSP gore, ima ih ko pljeve, preporod ti ne gine spram stock roma..
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2687613
To da je neko sranje s custom romom se baš i ne slažem, pošto imam N5 i vozim slim rom 4.4.3+franco kernel r51, mob radi ko bomba, mada na N5 stock vs custom, ne vidim neka drastična poboljšanja, pošto je stock rom već sam po sebi odličan, tak da bi rekel da je skoro pa custom nepotreban, al opet sve ovisi o preferencama korisnika...
Alternativa postoji i za to, stock rom+root+custom kernel+xposed ili stock rom+root+xposed, kombinacija boli glava, za sve one kaj im se ne da čačkat i kemijat s custom romovima..