View Single Post
Staro 17.06.2014., 16:23   #5128
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor ToroRosso Pregled postova
mozda malo glupo pitanje jer je na papiru jasno i glasno jaci 8x, ali me zanima s obzirom na 100 kuna razlike u cijeni dali je bolje uzeti htc 8x od lumie 630? dali ce uopce htc dobiti w 8.1?

edit: sad tek vidim da je 630 quad
Evo ovako neka moja iskustva. Trenutno imam Ativ S, cura mi ima 8x, stara mi ima 8x i bratova cura mi ima 8x. Znaci situacija je sljedeca Curin 8x koji je vipov, radi ko urica i to sa wp8.1dp, 8x od stare ima na sebi wp8.0 gdr3 i isto radi ko urica uz povremen problem sa Viberom odnosno notifikacijama, dok htc 8x od bratove cure je internacionalna verzija, koja trenutno radi na potezu Portugal, Njemacka, Velika Britanija i radi kao da je opsjednuti sa demonima. Malo malo joj se resetira i gasi, gubi mrezu, vec jednom je bio na servisu jer se ispraznio i nije se htio upaliti, ima neke bugove kod promijene jezika, sve notifikacije kasne ili ne dolaze (pod sve mislim fb chat, fb messenger, viber, skype), ugl cura pizdi zesce. Tako da iz svoga nekog iskustva, HTC 8x je kocka kao i 8s, ako radi onda je predivan mob i radi super, ali ako ne radi onda su to muke zive. Ista stvar bila je i sa HTC 8s gdje znam 4 ljudi od kojih su 3 imali teska sranja sa tim mobom od kojih se 1 samo mob "popravio" nakon flasanja i novih updatea. Znaci od 4 mobitela 1,5 je radilo kako spada . P.s. sva 4 moba kupljena su u T-mobileu u istom mjesecu

Bas zbog iskustava sa HTC 8s sam odlucio pri kupovini birati izmedju Ativ S, Lumia 820/920, na kraju uzeo Ativ jer je nov na amazonu dosao ispod 1500 kn