Evo da i ja podjelim svoja loša iskustva sa prelaskom na ovu "novu" tehnologiju.... Znači prebacili su me u subotu oko 10 sati navečer, bez ikakvog znanja. Sva sreća da mi je crkao internet pa sam skužio da nešto nije kako spada, nazovem da prijavim kvar, kad mi kažu da su me prebacili i da prema slici spojim kablove, i ja odem po telefon spojim u ruter i sve pet, internet radi, max tv radi, reko sad je ok... drugi dan ujutro skontam da mi fiksni još uvijek ne radi, kad me netko zove meni zvoni, ali meni na telefonu daje zauzeti signal... Zovem opet službu za korisnike, čekam skoro sat vremena, kažu mi evo sad su mi pustili signal, bit će u roku od 12 sati ok... Prošlo je već više od 30 sati, telefona još nemam, zvao sam nekoliko puta u međuvremenu, svaki put izgubio 40-ak minuta na čekanje, telefona još nemam. Zadnje je da su prijavili tehničaru i da će doći u što kraćem roku... Nisam do sad imao nikakvih većih problema sa njima ali sad su mi se zamjerili stvarno... Šteta što nemam ništa dostupno osim optime, pa moram biti na T-comu....