Tema: T-Mobile
View Single Post
Staro 16.06.2014., 21:29   #208
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Prošli put sam samo pitao pa su me otpilili nakon 1 minute na facebook podršci, sad sam postavio malo opširnije obrazloženo pitanje sa par linkova i još čekam odgovor (i javim ovdje što su rekli)
nemoj se natezat preko FB-a... odi u T-Centar i sve rijesis za 5min..

ja sam slao mail sluzbi za korisnike.. dobio sam 2 maila i 2 sms-a da ce me nezvat cim prije.. niko nije zvao.. oso u T-Centar raskid gotov za 5min...

odes samo u T-Centar i kazes da zelis raskid ugovorne obaveze... obaveza ce ti bit raskinuta u roku 24h (tak su meni rekli)... nakon toga mozes potpisat novi ugovor (uzet i novi mobitel, ako hoces), prec na bonove, prec na drugu mrezu...

p.s. ako prelazis na drugu mrezu provjeri jel imas onih T-Club bodova... da ti ne propadnu.. ja sam imo nesta neiskoristenih bodova pa sam ih zamjenio za 2 USB sticka od 16GB... 9kn komad

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Rekli na FB da će me neko nazvat danas, ali još ništa. Izgleda da mi slijedi odlazak sutra u t-centar
rekli su i meni sa 2 e-maila i 2 sms-a pa niko nije zvao :/ ne vrijedi se natezat odes u t-centar i rijesis za 5min (kad dodjes na red)... jedino sto treba cekat u redu

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 18.06.2014. u 12:14.
nathan.fake je offline   Reply With Quote