Evo i mene opet

Upravo dođoh iz tcentra, baš mi je 'super' vozanje od 60ak km za maltene ne riješit ništa.
Ovako stvari stoje, famozne ponude sa stranice 87 ht-ovog cjenika mobilnih tarifa, u programu u t-centru UOPĆE NEMA. Na svoje oči sam gledao kompletnu ponudu, i SVE akcije koje imaju u toku do kraja ovog mjeseca.
Lik mi je napravio ovakav ugovor - Plan za surfanje L -30kn popusta na tarifu +100% popusta na opciju FLAT uz ugovornu obvezu na 24mj bez prava na kupnju uređaja.
On nije ni bio upoznat sa ponudom sa str. 87 cjenika ali kolega u centru je, i zna da ima, ali je rekao da tu ponudu može odraditi JEDINO retention odjel -.-, tako da sam dobio naputak da odradim sutra pisani prigovor na ht-ov mail za prigovore u kojem navodim sve to i screenshot cjenika tj str.87 i da zahtijevam promjenu uvjeta u ugovoru na te sa str. 87., dakle sve isto što sam i potpisao danas, osim dodatnog popusta na tarifu još 50kn.
Katastrofa od neorganizacije i sakrivanja te ponude, kao zato je i nemaju oni uopće u svojoj aplikaciji za prodaju budući da je to ono, zadnja stvar za ponuditi nekome, i primarno namijenjena ekipi koja hoće otići od njih.
Druga stvar, javili su mi se i telci2 danas, da ako odustanem od raskida ugovora danas do 23h, da ću dobiti revoluciju 150 + dodatnih 2GB neta na 12mj(1+2GB) BEZ ugovorne obveze za 90kn mjesečno. Dobra ponuda skroz, kako sad sve daju, samo da se ostane, ali obzirom na katastrofalnu pokrivenost signalom u mom kraju, nema šanse da pristanem na ikakve nemoralne ponude.