View Single Post
Staro 16.06.2014., 13:50   #292
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Glupost. Naravno da je u Zagrebu neusporedivo teze polagati i voziti nego u malim mjestima. Postoji razlog zasto puno neiskusnih vozaca koji idu u Zagreb sparkiraju auto na periferiji i idu dalje javnim prijevozom.
ok rendula, ja iskreno nisam nikad ostavio auto negdje u/oko ZGa pa isao pjehe ili tramvajem. ali sam zato jako puno puta izbjegavao ici autom iz cistog jednog razloga - ja Zagreb ne poznajem. i imam strah od velicine Zagreba jer ako negdje odem lijevo i opet drugdje desno i onda odem ravno gdje nisam trebao ici, JA BLAGE NEMAM POJMA GDJE SAM . kuzis? meni uopce nije bed voziti po Zagrebu, Frankfurtu ili Kutini ako ja znam kuda idem.

sama voznja i nacin voznje meni pun k vise odgovara po Zagrebu nego po Sisku ili Kutini ili Petrinji (to su mi najblize lokacije pa ih spominjem). i preporodim se kada se vozim po ZGu i svatko zna kud ide i najcesce se - vozi. naravno da ima kretena koji ti se ubace na 20cm ispred tebe da moram testirati jesu mi prednji diskovi za mjenjanje, ali to je jednom u vise odlazaka. i naravno, najcesce su to ok ljudi koji daju/ne daju zmigavce, ali te propusti ili ti njega. ali ne mozete usporedivati sebe ili ljude koji znaju Zagreb sa ljudima kojima je Zagreb apstraktan zbog velicine.

da ne kazem kako sam masu puta vidio ZG tablu u Sisku kako se gubi. jer isto tako mozes skretati i vrtiti se u krug dok ne pogodis. ali je ovo 4 ulice + sa strane idiotskih ulicica/ulica, pa mu "oprostim" i gnjecim iza njega u drugoj jer ovaj zvjerinja na sve strane i gleda gdje je.

jel si to mozes priustiti u Zagrebu, gledati i zastati cak pogledati, da ne kazem pitati? ja nisam isao u Zagreb sam dok mi nije par frendova pokazalo rutu i drzim se samo nje . fali mi godina dana zivota da mi sjedne raspored ulica i kud koja vodi, kasnije je sve to isti shit, cesta je cesta, auto je auto, pravila su pravila........

Burko je offline   Reply With Quote