View Single Post
Staro 15.06.2014., 23:03   #2365
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
A kojim to glupostima?

Potrebno je doslovno 10 sekundi da sudac digne glavu i pogleda u ekran i vidi pobliže sporan detalj.. Jedva čekam da to zaživi.. Puno više, ali puno puno više vremena se gubi na ganjanje suca po terenu i *ebanje mu majke jer je nešto "krivo" ili krivo dosudio..

Tek tada će mnoge stvari biti kako treba..
tak i ja mislim
ali isto tako mislim, dok god ima namještanja tekmi, nema šanse da to zaživi, identično mišljenje imam i o goal line technology, to se koristi već godinama u drugim sportovima, samo se u nogometu nije koristilo....why?

a nogomet postaje kao kažalište - 22 glumca na terenu, čast iznimkama kojih je sve manje, zbog toga bi uveo provjeru snimkama za simuliranje i slične gluposti bi postrožio kaznu, jer to nema veze sa sportom više

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ne, 7 kamera je postavljeno na krovu stadionu i to za oba gola, ali ja sam svejedno dobio dojam da lopta nije prošla crtu cijela, pogotovo kad sam vidio ovaj gif:
kamera ti nije u ravnini sa gol linijom a tu na gifu se vidi da je skoro cijela prešla, uračunaj ono što sam napisao, da nije kamera u ravnini sa gol linijom i mislim da imaš loptu koja je prešla crtu.
Inače, si vidio kako se ta tehnologija testira?
jed2i je offline