View Single Post
Staro 15.06.2014., 18:16   #273
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Je li "lagan posao" možda raubanje 10 sati dnevno za minimalac, po mogućnosti na crno bez staža, godišnjeg, bolovanja i ikakvih prava? Mnogi privatnici u glavi imaju tu fiksaciju, a kad slučajno naiđu na "tvrd orah" koji ne želi pristati na takve feudalne uvjete, onda na sva zvona kenjaju kako su svi nezaposleni obična nesposobna, neradnička stoka. Već viđeno.

U vezi krađe, mislim da smo po gornjoj krutoj definiciji svi obične lopine i lažljivci. Zato mi je užasno smiješno to moraliziranje. Svi smo isti, svi smo nešto u životu ukrali, i svi više-manje lažemo na dnevnoj bazi. Ispada da nitko nije u stanju napraviti "pravi" izbor.

Sorry al ne - nikad nisam nit mi nebi to padalo na pamet. Za to postoje socijalne kuhinje, i kruh za van u dosta pekara gdje i sam ostavim tu i tamo koju kunu za one koji nemaju. Ako je već zbilja tak loše - kako to da tipkaš po kompu i visiš tu na forumu? Znam par ljudi koji su završili faks i rekli su da nebi oni radili neki posao ispod 4k kuna...onak ne kažem sad da si ti takav jer te ne poznajem ali krađa bilo kojeg oblika jednostavno nije ok - dal se radilo o nekom megalomanu s brdom love il bakici na placu koja jedva šlepa kraj s krajem. Ja sam radio zbilja svašta, od rada u hladnjači, do pranja posuđa u restoranu - sve se može kad se mora. Razmišljanje ti je krajnje glupo - i dugoročno opasno.
tomek@vz je offline