Citiraj:
Autor siny
Neznam zašto netko ide na pretplatu, pa puno jeftinije su bonovi i pouzdanije...
Okej ako netko ima baš specifičan razlog, ali da je jeftinija pretplata od bonova baš i nije osim da dobiješ mobitel koji kroz pretplatu platiš duplo...
Moj bratic produzi pretplatu na 2. godine i uzme sony xeperia mislim da je model E i plati 18 kuna, a isti taj mob u simpi sa brojem i kunama kosta 600 kuna, ( http://www.mobilis.hr/proizvodi/ponu...xperia-e-simpa), sta nije bolje uzeti simpu, a ako bas hoćeš na rate tih 600 kuna možeš uzeti na neku kredit karticu...
Nemam ništa protiv pretplate ali oni bi trebali biti turbo jeftini da bi ih uzeo...
|
Prelazak na pretplatu ima komociiju da ne moraš misliti na bonove i ukucavati šifre za bonove...puno je bolji izbor mobitela na pretplati plus mogućnost kupnje na rate....često su ovi najskuplji modeli tako i jefitniji nego u dućanu..također kod pretplate se nakon potrošenog limita za net samo smanjuje brzina dok se kod prepaida masno naplaćuje promet (kad se pređe limit)...nemaju svi kreditne kartice btw
Jedini prilog prepaidu je to što prođeš jeftinije i što nema ugovorne obaveze.....meni se recimo isplati preći na tomato jer niti ne pričam puno a aplikacije instaliram samo na wifi-u...za surfanje je 1gb više nego dovoljno za prosječnog korisnika
Meni je prelazak s vipove pretplate na vipme trajao samo 15 min ali čekat ću još 4 dana da me prebace na tomato...zadržao sam broj....