View Single Post
Staro 15.06.2014., 13:17   #273
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Joj daj molim te. -.- Bez uvrede, al sereš, majke ti...
Bez uvrede, sereš i ti. Ak ti ne paše nemoj čitati, vrlo jednostavno. Puno bolja solucija od izdrkavanja.

Citiraj:
ne pričaj kak su te srušili jer im novci trebaju pa da platiš još jednom
Nigdje ne navodim pare kao razlog pada. Ali svejedno im je to dobro došlo da još malo zarade na meni, to je činjenica.

A usput, malo je pizdunski što je ispitivač 10 sekundi blejio kako gori krivi žmigavac i kako motam u krivom smjeru, da bi me krenuo opominjati tek nakon skretanja, baš u onom kritičnom momentu kad je trebalo pripaziti na ono auto. Bolje da nije niš rekao umjesto da mi odvlači pažnju. Mogao je samo izdati novu uputu i ne bi se niš desilo. Sve su to njihove metode...

Ali dobro, ja sam sjebala jer sam ga slušala. Mislim ono, ja sam sjebala što sam uopće upisivala autoškolu. Ta nitko me puškom nije silio na to, kaj ne?

Citiraj:
Nema to veze jel voziš u selu s dvije ceste ili po centru Zagreba.
Ima veze jer u gradu je puno više smetnji i zapreka koje dekoncentriraju, smanjuju vidljivost blabla..

Citiraj:
Ak znaš vozit prošla buš, ak ne, padneš.
Tipično crno-bijelo razmišljanje. Nije sve u znanju, vožnja najvećim dijelom ovisi o ispravnoj percepciji. A percepcija ovisi o psihofizičkom stanju. Jaki stres negativno utječe na psihofizičko stanje. Bilo koji doktor ovo će ti potvrditi.

Citiraj:
Odi opet i položila buš, nije bitno jel iz prvog ili desetog pokušaja.
Meni je itekako bitno jer pare ne rastu na grani.

Eod, nemam više snage.
Valley7 je offline   Reply With Quote