Citiraj:
Autor .Delboy
Ako si ispravno namjestio vlan tagging na vlan 100, neče i dalje raditi jer je mac adresa koju je postoječi ruter koristio za pppoe asocirana na strani centrale, tako da ili ugasi postojeći ruter pa ga drži tako par sati da se deasocira automatski pa tek onda spajaj ovaj sa ddwrt, ili pogledaj koju mac adresu sad zte koristi za uspostavljanje pppoe pa je kopiraj u ddwrt da nju koristi.
|
Probao sam sa Tomato firmwareom i radi iz prve! Otprilike sam gađao settingse i drito je iz prve proradilo. Čim sam uštekao WAN kabel samo je zabljesnula Internet LEDica i savršeno radi!
Vidim da će se uskoro napraviti dd-wrt sa podrškom laganog selektiranja virtualnih VLANova pa ću se onda vratiti na njega. Trenutno kernel radi neke probleme, izgleda.
Evo, tu se vidi tko krade onih 5-6mbit od maksimalnih 100mbit, a to je ZTE!
Sa Netgearom R7000 svaki, ama baš svaki put potegne ko iz topa 100-101 mbit bez plesanja cajgera.

Ovaj speed run čak nije preko LAN-a, već preko 802.11ac.
EDIT:
Puno, puno, puno, puno mi je stabilnija veza prema serveru u Francuskoj i Nizozemskoj sad. Na koju foru ne znam jer sam mislio da je do transita, ali prije mi je brzina varirala od 30-70mbit prema FR, a sada je od 80-100mbit.