View Single Post
Staro 15.06.2014., 02:18   #1112
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Black Warrior Pregled postova
pozz, vidim tu neku novu opciju da se prenese broj u tele 2 i raskine ugovor sa trenutnim operaterom. Ja sam 6 mjeseci na ugovornoj obvezi od vipa koja je na 2.g potpisana, e sad, da li ja mogu bez iakkavog placanja jednosatavno ukinut tu pretplatu i prec u tele 2. I da li bas moram uzet revoluciju za 100kn ili mogu i na bonove ili nesto drugo, ako nemogu, da li onda nakon sto uzmem revoluciju jednostavno nakon mjesec dana ukinem tu tarifu kod njih i pređem na bonove

Vidim da na tele 2 stranici pise da mogu zatraziti trenutnog operatera besplatno otkljucavanje mobitela na sve mreže, pa neznam jel to stvarno moguce posto sam pod ugovorom
http://forum.pcekspert.com/showthrea...201522&page=39
Malo si pročitaj ovu temu, zadnjih 10ak stranica.

Inače, sve ovo što pitaš, već postoji i na forumu i na google-u, te u tvom vlastitom mobitelu, budući da si dobio poruku od vipa da imaš pravo od 11.6. raskinuti ugovornu obvezu bez plaćanja penala.
Kad raskineš ugovornu obvezu možeš što hoćeš - vipme, ili kod bilo kojeg drugog operatera na bonove ili pretplatu koju želiš.
Ne, ne možeš uzet revoluciju 100 sada i raskinuti nakon mjesec dana, tj možeš, ali ćeš platiti penale za 23 mjeseca, normalno i logično.
Besplatno otključavanje mobitela možeš zatražiti nakon što raskineš ugovornu obvezu s njim.