View Single Post
Staro 14.06.2014., 10:43   #1149
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Ma komplikovano je...

Zadnja ideja je da prebacim prvi broj u prepaid na ZAKON! tarifu, a umjesto njegove dvije MultiSIM kartice uzmem dvije prepaid kartice za mobilni internet, pošto na smartfonima ionako 90% vremena koristim net.

Sada imam taj 1 broj u 3 različita uređaja, ali za zvanje najviše koristim malenog dual SIM glupsona po imenu Samsung GT-E1282T (best buy stroj od 175 kuna s abnormalnom žilavom baterijom uz koji dobijete i microUSB punjač s dugačkim kabelom). Ovako bi u njemu ostavio taj broj prebačen na bonove, a smartfoni bi dobili svaki svoju mini ili micro SIM karticu za pristupanje netu. Ušteda bi mi bila oko 100 kuna.

Kako vam se čini ta moja ideja?

Drugi broj za koji se dvoumim koristi moja mater i na njemu ima besplatne pozive (i poruke) prema Vipu bez naknade za uspostavu poziva pa zna i po par sati dnevno laprdati, a recimo dva sata su 120 minuta i to puta naprimjer 21 dan ispadne preko 2500 minuta mjesečno. Ništa slično tome na bonove ne postoji, a i za nju će mi s novim nametom račun biti oko 90 kuna, što i nije tako strašno s obzirom na njenu brbljavost.

The Man je offline   Reply With Quote