View Single Post
Staro 13.06.2014., 22:11   #1139
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Danas sam bio kod poznanika u tcentru, upravo da pitam u vezi L tarife s popustima na flat i 50% na tarifu, bez kupnje uređaja, i rekao je da zna sve u vezi tarife, nisam mu trebao ko neki ovdje printat 85.u str. cjenika, nego je rekao da nema nikakvih problema da dođem do 22.6. kad hoću i zatražim prijenos broja iz druge mreže u tm i da će mi aktivirati tu famoznu tarifu sa str. 85. u roku par min. Eto, tak čoek koji radi 15+g u ht-u kaže.

Sad se čak mislim da zbog tih svih trakavica o prebacivanju, prebacim ženin broj na tu tarifu da ne bi bilo nismo znali, a ja ću tak i tak uzimat mob, pa mogu i čekat, možda bude još kakvih akcija budući da je vip danas poslijepodne izmjenio uvjete i daje sad xl tarifu za 160kn prvih 12mj, 190kn drugih 12mj, a jučer su bili 'ladni i rekli da nema popusta na tarifu, tak je kak je, 190kn na 24mj ko voli nek izvoli, ionako je tarifa bez limita prema svim mrežama, uključeno sitno roaming minuta i sms-a, i 2 gige prometa, kažu vipovci, džabe , a danas već druga priča, sve si mislim do kraja mjeseca bi tu moglo još biti svašt...