View Single Post
Staro 13.06.2014., 21:26   #244
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
odustajem od rasprave jer je potroseno vec previse rijeci. i stojim iza skroz na pocetku napisanog, da je taj komad softvera jeftiniji, mnogo ljudi bi se puno lakse i jednostavnije odlucili za kupiti legalnu licencu nego picili piratluk. EOD, to je sva logika price. naravno da ce uvijek biti ljudi koji bi sve free i neka ih, da je sve uredeno kako treba - nebi valjalo .

i samo jedno, znate koliko kosta asus jedna licenca W8 koju se dobije uz njihov npr lap? ispod 400 kuna. pa majku mu jebem, kako onda ta ista licenca mene dode u omiljenoj trgovini cca 1000 kuna??

@wolv, sestra mi je u hamiltonu od 2006-e. smijurija je kad mi je pisala u mailu da imaju u susjedstvu jednu trgovinicu sa emigrantom iz CRO, ono, Tomson, Severina, Vegeta, Jamnica u izlogu.........
pa sam ju pitao koliko kosta cajna kobasica od Gavrilovica. rezime - jeftinije ju kupim za nekih 10% u tri PM udaljenom gradu nego da odem do jebene Petrinje na portu . jel ima smisla? ista shema se sjecam sa petrokemijom i njihovim nekim gnojivom (to je bila prica i po novinama), jeftinije je kupiti isto u Sloveniji nego Hrvatskoj! tu je bubba povukao ono prekrasno - dobili ste sto ste trazili, mislim da ovakav divlji kapitalizam nitko nije trazio osim probranih ljudi........

Burko je offline